# Roadshow

Continental Show Truck vyráží na druhou etapu svého evropského turné

Během roku 2023 se roadshow zastavila ve dvanácti zemích, například v Turecku. Během roku 2023 se roadshow zastavila ve dvanácti zemích, například v Turecku.

Přehled

• Interaktivní výstava ContiEuropeanRoadshow přináší řešení pneumatik pro nákladní vozidla, přímo k zákazníkovi
  • V roce 2024 navštíví dalších 17 zemí
  • Blog Roadshow je kombinací cestovního deníku, užitečných informací o zemích pro přepravní společnosti a přehledu nejnovějších trendů a technologií

Hannover, Německo, 21. března 2024. Předváděcí vůz společnosti Continental je již téměř rok na cestách a přiváží ContiEuropeanRoadshow partnerům a zákazníkům po celém kontinentu. V rámci turné navštíví tým výrobce pneumatik více než 30 zemí a urazí přitom více než 50 000 kilometrů. Na akcích pro zákazníky, veletrzích a oborových setkáních, jako je například Velká cena ADAC pro nákladní automobily na Nürburgringu, představuje technologická společnost inovativní nápady pro efektivní a ekologickou dopravu ve světě zítřka. Po zimní přestávce se nyní roadshow vydává na svou druhou etapu.

Prst na tepu odvětví

V březnu 2024 navštíví výstavní kamion Continental Nizozemsko, kde se zastaví u obchodního partnera Volvo. Návštěvníci se zde mohou těšit na aktuální informace, přednášky a kulaté stoly o klíčových otázkách týkajících se jejich podnikání. A to díky interaktivní výstavě na palubě výstavního návěsu, která pokrývá pět témat: snižování provozních nákladů s poradenským přístupem LODC, speciální pneumatiky pro dodávky, pneumatiky páté generace pro užitková vozidla, digitální řešení pro správu pneumatik a vozového parku a také řešení pro zvýšení palivové účinnosti a udržitelnosti, jako jsou protektorované pneumatiky. "Vystavujeme produkty a služby, které jsou navrženy tak, aby našim fleetovým zákazníkům pomohly řešit obrovské výzvy, kterým toto odvětví čelí," říká Tansu Isik, vedoucí oddělení Fleet Solutions EMEA společnosti Continental Tires, do jehož kompetence ContiEuropeanRoadshow patří. První ročník roadshow se těšil trvale pozitivnímu ohlasu: "Naši zákazníci i kolegové na trzích oceňují, že jezdíme přímo za nimi," vysvětluje Isik. "Výstavní kamion hostí neuvěřitelně rozmanitou a přínosnou škálu setkání a setkávání. Poskytujeme zde jedinečnou platformu pro diskusi o zásadních otázkách, které si kladou dopravci, prodejci pneumatik a výrobci vozidel."

Na návštěvníky v přívěsu čeká interaktivní výstava - jak je vidět zde při zastávce v Polsku. Na návštěvníky v přívěsu čeká interaktivní výstava - jak je vidět zde při zastávce v Polsku.

Ronny na cestách

Další osobou, kterou roadshow nadchla, je Ronny Nittmann, profesionální řidič kamionu zodpovědný za bezpečné vedení silného tahače s cenným přívěsem do každého z cílů na trase. V roce 2023 již najel přes 20 000 kilometrů (cca 12 500 mil) napříč celkem dvanácti zeměmi, během nichž byl na cestách 14 týdnů - začínal v Pobaltí a Polsku, pokračoval přes Skandinávii a končil v Turecku. "Potkal jsem tolik přátelských a zajímavých lidí. Společně s týmem společnosti Continental se nám podařilo vyřešit všechny problémy na cestě," říká Nittmann. Na blogu Continental roadshow sestavuje upřímné a aktuální zprávy o svých zážitcích - s občasnou příměsí humoru. Výrobce pneumatik využívá tento vícejazyčný firemní blog také k poskytování bohatých informací o technologických trendech a logistickém průmyslu v různých zemích.

Profesionální řidič kamionu Ronny Nittmann řídí výstavní kamion a o svých zážitcích informuje na blogu Continental roadshow. Profesionální řidič kamionu Ronny Nittmann řídí výstavní kamion a o svých zážitcích informuje na blogu Continental roadshow.

Od dubna jsou naplánovány zastávky v dalších 16 zemích

Program ContiEuropeanRoadshow na rok 2024 jistě nabídne spoustu dalších vzrušujících příběhů a setkání. Po Velikonocích se přesune do Španělska a Portugalska a v květnu bude pokračovat do Itálie, Rakouska a Švýcarska. Následovat budou zastávky ve Francii, Česku a na Slovensku, než show truck opět zavítá na Velkou cenu ADAC Truck na Nürburgringu, která se tentokrát uskuteční 11.-14. července. Na podzim zamíří roadshow do jihovýchodní Evropy, kde projede Rumunskem, Maďarskem, Bulharskem, Bosnou a Hercegovinou, Chorvatskem, Srbskem a Slovinskem. ContiEuropeanRoadshow budou moci zažít také návštěvníci dvou hlavních veletrhů v Německu - Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanem (10.-14. září) a IAA Transportation v Hannoveru (17.-22. září).

Týmová práce - ContiEuropeanRoadshow sdružuje zaměstnance společnosti Continental z mnoha evropských zemí. Týmová práce - ContiEuropeanRoadshow sdružuje zaměstnance společnosti Continental z mnoha evropských zemí.

Magda Nagy

Ředitelka divize marketing